pühapäev, 6. detsember 2015

Iseseisvus ja Poola Kataryna

Täna tähistab Soome 98. iseseisvuspäeva. Palju õnne!

Meie olmet mõjutab see nii palju, et pidime eile endale söögi valmis ostma, sest Soomes (erinevalt Eestist) saab poemüüja ka punaste pühade ajal puhata, mille üle on suur rõõm.

Et ka Soome iseseisvuse tähistamisse panustada, jagan teiega veel üht killukest Soome disaini. Mis võiks paremini tähistamiseks sobida, kui ühe noore Soome disaineri tutvustamine oma Eesti sõpradele :)

Meie maja all asub POOLA KATARYNA stuudio, millest oleme korduvalt mööda jalutanud, kuid mis on tundunud liiga pisike selleks, et julgeks sinna sisse astuda.

Poola Kataryna bränd sai alguse 5 aastat tagasi, kui selle asutaja Paula Katariina Kasurinen otsustas, et tal on vaja midagi teha seni, kuni ta suureks kasvab ja teada saab, mida ta teha tahab. Suureks pole ta enda sõnul veel kasvanud, kuid võib-olla ongi hea, sest Poola Kataryna nime taga on nii palju ilusaid asju ja häid mõtteid, mis võiks veel kesta ja areneda. Brändi toodete kujunemises mängib rolli disaineri elu Soomes, Skandinaavia ja Venemaa vahel. Poola Kataryna loomingus seguneb kaasaegse Skandinaavia disaini pärand dekoratiivse slaavi kultuuriga.

Minu lemmikud Poola Katarynalt.










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar